dimarts, 15 de desembre del 2009

San Francisco (I): 750 + 50Km

Aquests dies hem canviat el nostre estimat Corvallis per San Francisco. El motiu? L'“American Geophysical Union Fall Meeting”, una salvatjada de congrés amb uns 20.000 participants (sí, vint mil, no he posat zeros de més). L'Alba a treballar i jo, també... bé, tant com es pot treballar tancat en un hotel al centre mateix de San Francsico. Concentrar-se i quedar-s'hi és difícil, fins i tot quan fa mal temps.
El viatge (750Km) el vam fer en cotxe en dos dies, amb altres companys i coneguts que també anaven al congrés (dos colombians, una xilena i un americà de Boston que treballa a l'OSU). Vam veure paisatges diversos, però sobretot: molta aigua.
Perquè veieu que és difícil concentrar-se en aquest context, us diré que el dilluns vaig llogar una bici i vaig creuar el Golden Gate (ho proven el centenar de fotografies que li vaig fer des de tots els angles), vaig anar fins a Rodeo Beach, Sausalito i tornar (uns 50km, amb una pujada de 4km amb desnivells entre el 5% i el 7%). Una experiència més que recomanable.