dijous, 24 de juny del 2010

MBVC-Loop Tour: pròleg

Torna a tocar bicicletes, i així serà per uns quants dies perquè ara mateix sóc a Harrison, Idaho i hem acabat la primera etapa del Mid-Valley Bicycle Club Loop Tour, una volta que el club organitza cada any. En aquesta ocasió la volta ha començat a Coeur d'Alene, Idaho i passarem cap a Montana també. El començament no podia ser més espectacular, unes quantes milles després de Cour d'Alene hem agafat un carrilet que van construir a sobre d'una antiga via de tren. Us sona d'alguna cosa? El paisatge fa caure de cul. Bé, de cul no cauré perquè per poder portar tots els trapaus uns companys del club m'han deixat un carro i us asseguro que fa contrapès.

Com que tinc la intenció d'escriure més entrades ja aniré explicant més detalls del Loop Tour, però per al pròleg em reservava una cosa diferent. Un professor de literatura medieval de la UdG, culé fins la mèdul·la, em va parlar per correu electrònic d'Ernest Haycox. Segurament, si Haycox és conegut per alguna cosa entre el gran públic és per ser l'autor de “Stage to Lordsburg”, un relat breu que va inspirar John Ford a Stagecoach (1939), traduïda al castellà com a La diligencia. A l'hora de triar lectura per als moments lliures que tindré al llarg d' aquesta setmana un servidor no es va poder resistir a la crida del matrimoni literatura i paisatge. És per això, i pel poc pes de l'edició de butxaca, que em vaig decidir per Bugles in the afternoon, de l'amic Haycox; una novel·la que té per pretext la batalla de Little Big Horn, on va morir l'imprudent general Custer. Batalla que va tenir lloc relativament d'on passarem amb aquesta volta.
 

5 comentaris:

  1. Hola David, bon tour aquest que has emprès per les vies verdes nord-americanes! Bon pedaleig i bona lectura!

    ResponElimina
  2. Nen,
    esperem poder arribar sencers a ca teva, sort que Corvallis no téu "h".
    Molts petons dels palangates

    ResponElimina
  3. David,
    sort que el ciclisme no té gaire afició i no ha estat tan espectacular com la roja, o la floja com diria el bon amic Simon.
    Esperem les vostres fotos per fer un album d'aquells de professionals en plan Hoffman... Nosaltres també us trobem a faltar... ens ho va passar francament bé.
    Una abraçada ben forta per tu i per l'Alba!
    PS: ja m'he posat al dia del teu bloc, volem la continuació jijiji.

    ResponElimina
  4. Hola nen, ja t'he posat el comentari a l'Skype, però insisteixo al blog:
    Feliç Aniversari!

    Ens parlem un dia d'aquests...
    Una abraçada,

    ResponElimina
  5. Ei! Pista que ve el ciclista de Corvalis!!! Com va la pedalada?? Ja has tornat? Fas molt goig a la foto ara, el carro deu pesar lo seu, oi? Espero que us hagi fet bon temps i no aquella pluja de la que parlaves,...
    Amb una estoneta ens hem posat el dia de les vostres envejables històries als EUA! Ara feia mesos que no us escrivíem eh! Quin desastre, això no vol dir que no pensem en vosaltres! Hem estat sense ordinador molts dies i com que aquí no tenim cafeteries, com la Beanery, amb wifi gratuït hem estat rotllo desconnecting people total, com si ens hagués agafat un ovni de Mcminville jajaja
    Per aquí tot bé,... ens fem uns farts de treballar! Bé l'Albert molt més que jo,... Però és el que toca després del panxing que vàrem fer,...De totes maneres jo no hem puc queixar ja que estic fent moltes coses que feia anys que no feia!!
    Guapos us haurem de deixar que al final això semblarà més una entrada i no un comentari!! Aquesta setmana tenim l'acústica i a finals de mes el Bassegoda!! Us trobarem molt a faltar però no patiu que farem un brindis a la vostra salut amb el millor cremat!
    Una abraçada gegant i molts petons per tots 2!
    Fins aviat,...

    ResponElimina