dilluns, 18 de maig del 2009

Un trasllat intens i un comiat inesperat

Escric aquestes quatre ratlles des de l'avió, camí de Zurich, i m'adono que és el primer moment de descans que tinc des de fa quatre dies... o més. Està clar que vam calcular malament la quantitat de trastos que teníem al pis, i al final tot i l'ajuda valuosíssima de familiars i amics encara hi hem deixat quatre caixes i una mica de brossa que algú s'ocuparà de treure. Ara mateix, suposo que a causa de l'estrés d'aquests darrers dies, ja no sabem què portem i què deixem de portar a les maletes, però segur que portem els visats, la targeta de crèdit i els ordinadors portàtils: sobreviurem. [Paro un moment d'escriure per fer una foto dels alps]

Espero que si estàs llegint aquestes línies i ets algun dels molts familiars, amics o col·legues de qui ens hauria agradat acomiadar-nos com déu mana i encara estàs esperant el comiat, no ens ho tinguis en compte. Aquests darrers dies han estat una cursa contrarellotge.

Acabo aquesta entrada del bloc amb un apunt trist: un comiat inesperat. El dissabte a la matinada en Joaquim Soler, en Quim, s'acomiadava de tots nosaltres després de viure noranta-dos anys durant els quals en devia passar de tots colors, però malgrat tot sempre l'he vist com una persona optimista i positiva. Per a mi ha estat un comiat molt dolorós, però intentaré quedar-me amb un dels seus consells predilectes i aplicar-lo més del que ja faig: “aprofiteu el temps per fer coses ara que sou joves”.


PD: Penjo el text al bloc des de New York, a la meva dreta, per la finestra, veig el Hudson.

6 comentaris:

  1. Que us vagi tot molt bé David. Sento el comiat d'en Quim en un moment tant delicat per a vosaltres, però tens raó amb la manera d'afrontar-ho. No et quedis amb el comiat, queda't amb tota la saviesa que t'ha donat.
    Una abraçada des de L'Escala / Girona / Sant Quirze del V. / Sabadell... bé, des de Catalunya.
    Salut i sort.

    ResponElimina
  2. Uoooooooo!!! M'encanta aquest bloc! Vull llegir més coses de Corvallis i veure moltes fotos! Molta sort!

    ResponElimina
  3. Per cert, l'oscar.euautosh, és l'Oscar Ventura.

    ResponElimina
  4. Una abraçada des de Girona. A la finestra de la meva dreta veig Rocacorba, la Mare de Déu del Mont... Records al Hudson.

    ResponElimina
  5. Iep família! Me n'alegro que hàgiu aterrat bé! El meu pare sempre diu que de gran vol ser com jo, però crec que haurà de canviar la frase i adaptar-la a la seva filla gran i al seu gendre, que en sabeu encara més d'aprofitar la vida!!! Que tingueu un bon inici d'aventura! Apa, cuideu-vos i disfruteu de Manhattan!

    ResponElimina
  6. Hola american family, una pentabraçada des d'Ordis, cuideu-vos i disfruteu de l'aventura, seguim en contacte, Albert OV

    ResponElimina