dilluns, 31 d’octubre del 2011

Una nova experiència americana: la baby shower

Després de gairebé dos anys i mig als Estats Units continuem acumulant noves experiències (de fet, em temo que en falten moltes). Ahir va ser el torn de la "baby shower", literalment: la dutxa del nadó. Per sort l'esdeveniment en si no es porta a terme de manera literal, perquè el subjecte protagonista encara està còmodament allotjat al ventre matern. I així hauria de ser durant les properes cinc setmanes; els que vam rebre la dutxa vam ser els futurs pares.
Vaig per feina perquè ara mateix estic veient una pila de cinquanta exàmens per corregir i  d'aquí poc el timbre començarà  a sonar, és Halloween. Per tant, breument: l'esdeveniment consisteix en una reunió d'amics i coneguts durant la qual els futurs pares reben una dutxa de suport, bons desitjos i, esclar, regals. Ahir ens vam reunir una quinzena llarga de col·legues ciclistes a casa dels soferts i voluntariosos organitzadors, hi havia menjar i beure per a tothom. Vam passar una molt bona estona parlant de nens, de bicicletes i d'experiències diverses i vam marxar contents, tips i carregats de tota mena de productes que ens seran de gran utilitat.
Vist des del punt de vista pràctic considero que és millor que el que estem acostumats a fer nosaltres: certament és una ajuda econòmica per als pares i ens assegura un retorn a casa més relaxat, amb les visites postpart més espaiades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada